BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİBİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
SİTE HARİTASISİTE HARİTASIENGLISHENGLISH
LİNKLER

HABER & DUYURULAR

İDEALİST GYO A.Ş. B.I.D. ULUSLAR ARASI KALİTE ÖDÜLÜ ALDI

İdealist GYOİdealist GYOİdealist GYOİdealist GYOİdealist GYO
İdealist GYO A.Ş., Business Initiative Directions (İş İnisiyatifi Yönelimleri) organizasyonu tarafından 18 Eylül 2011 Tarihinde İsviçre'nin Cenevre şehrinde düzenlenen Uluslar Arası Kalite Kongresi'nde Altın kategori dalında Uluslar Arası Kalite Yıldızı Ödülü'ne layık görüldü.

Dünya çapında 48 Ülkeden gelen QC 100 Kalite standartları dikkate alınarak ödüle laik görülen firmalar Cenevre Kalite Starları Töreninde bir araya gelmişlerdir. Merkezi Madrid'te bulunan Business Initiative Directions (BID), 116 ülkeye yayılan ve sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl, altın, platin ve elmas olmak üzere 3 kategoride Kalite Kongresi düzenlemektedir.

Uluslararası Kalite Ödülü, her bir şirkete, liderlik, kalite, yenilikçilik, mükemmellik, teknoloji, müşteri  memnuniyeti ve prestij konularında kurumsal başarı elde etmelerinden dolayı verilmektedir.

İdealist GYO A.Ş.'yi temsilen ödül törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi ile Şirket Kurucu Ortaklarından İsmail Hakkı Ekşi, Uluslararası Kalite Zirvesi Altın Ödülü'nü Business Initiative Directions Başkanı Jose E. Prieto'nun elinden almıştır.

20.09.2011

İstanbul Menkul Kıymetler BorsasıSermaye Piyasası KuruluGayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği
Copyright © 2024, İdealist GYO
« İletişim Bilgileri | Site Haritası »
Tasarım & Yazılım: Birtek Bilişim SistemleriTasarım 
&     
Yazılım